November 28, 2021

Семинари 2021/2022

Семинар за ОБНОВА* на лиценца за Ниво 1 и Ниво 2 за 2021/2022. Инфо на овој линк                    […]
November 22, 2022

Семинари 2022-2023

Семинар за ОБНОВА* на лиценца за Ниво 1, Ниво 2 и Ниво 3 за 2022/2023. Инфо на овој линк                […]
November 22, 2022

Обнова на лиценци сезона 2022/2023

Предмет: Обнова на лиценци за сезона 2022/2023   Почитувани, Сезонската обнова на лиценците за инструктори, кои поседуваат лиценца НИВО 1,  НИВО 2 и НИВО 3, за […]
November 22, 2022

Семинар за Ниво 1 и Ниво 2 за 2022/2023

Предмет: Семинар за НИВО 1 и Ниво 2  (СКИ/СНОУБОРД)   МАИСС организира годишен сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за НИВО 1 […]
November 22, 2022

НИВО 3 (ISIA) 2022/2023

Предмет: Почетен семинар за СКИ/СНОУБОРД инструктори – НИВО 3 (ISIA) за Обнова на Ниво 3, повеќе инфо на овој линк За првпат во Македонија, МАИСС  организира […]
November 3, 2023

Сeминари 2023/24

Сезона 2023/24 Семинари за: почетно НИВО 1 (+ обнова Ниво 1) и Ниво 2 – ново ниво (+ обнова Ниво 2).  Инфо на овој линк  Семинари за: […]
November 3, 2023

Семинари Ниво 1 и 2 (2023/24)

Сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за: НИВО 1 – прв пат (+ обнова Ниво 1) и Ниво 2 – ново ниво […]
November 3, 2023

Семинар Ниво 3 (2023/24)

Сезонски (2023/24) семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за: НИВО 3 – прв пат Обнова Ниво 3 Наставата за семинарот за НИВО 3 – […]