MaissAdmin

November 28, 2021

Семинари 2021/2022

Семинар за ОБНОВА* на лиценца за Ниво 1 и Ниво 2 за 2021/2022. Инфо на овој линк                    […]
December 16, 2020

Ниво 2

December 16, 2020

Предавањe обнова сноуборд 2020

December 16, 2020

Предавањe обнова скијање 2020

November 19, 2020

Книги/Прирачници

November 6, 2020

Protected: Vuk

There is no excerpt because this is a protected post.
October 30, 2020
Предмет: Семинар за НИВО 1 и Ниво 2  (СКИ/СНОУБОРД)   МАИСС организира годишен сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за НИВО 1 […]
October 27, 2020
Предмет: Обнова на лиценци за сезона 2021/2022   Почитувани, Во името на тимот на МАИСС, дозволете да ве поздравам и да ви посакам успешна скијачка сезона. […]
MKD