Предмет: Обнова на лиценци за сезона 2021/2022

 

Почитувани,

Во името на тимот на МАИСС, дозволете да ве поздравам и да ви посакам успешна скијачка сезона. Воедно се надеваме дека состојбата со ковид вирусот ќе ни дозволи да уживаме во убавините на зимските спортови.

  • Сезонската обнова на лиценците за инструктори, кои поседуваат лиценца НИВО 1 и НИВО 2, за период 20.12.2021 – 19.12.2022 ќе биде реализиран во вид на теоретска настава/проверка. Истата ќе се реализира преку платформата „Zоом“.

*Детална агенда на овој линк.

_____________________________________________________________________________________________________________

Обновата на лиценците ќе чини вкупно 2400 денари.  Последен рок за уплата на целата сума: 13.12.2021

_____________________________________________________________________________________________________________

Детали за уплатаПП30-бразец.

Молам во цел на дознака пополнете целосно, како на примерот!:

_____________________________________________________________________________________________________________

Молам пополнете пријава за семинар за ОБНОВА на овој линк:

 

Срдечно,

претседател

м-р Марјан Карапанџевски