Предмет: Обнова на лиценци за сезона 2022/2023

 

Почитувани,

Сезонската обнова на лиценците за инструктори, кои поседуваат лиценца НИВО 1,  НИВО 2 и НИВО 3, за период 20.12.2022 – 19.12.2023 ќе биде реализирана во вид на теоретска настава/проверка. Истата ќе се реализира преку платформата „Zоом“.
*Детална агенда на овој линк.

_____________________________________________________________________________________________________________

Обновата на лиценците за НИВО 1 и НИВО 2 ќе чини вкупно 2400 денари.

Детали за уплата – ПП30-бразец.

Во цел на дознака пополнете целосно, како на примерот (Внесете име + презиме за КАНДИДАТОТ!)

Последен рок за уплата на целата сума: 10.12.2022

_____________________________________________________________________________________________________________

Обновата на лиценците за НИВО 3 (ISIA маркичка) ќе чини вкупно 4200 денари.

Детали за уплата – ПП30-бразец.

Во цел на дознака пополнете целосно, како на примерот (Внесете име + презиме за КАНДИДАТОТ!)

Последен рок за уплата на целата сума: 10.12.2022

_____________________________________________________________________________________________________________

Срдечно

МАИСС