Предмет: Почетен семинар за СКИ/СНОУБОРД инструктори – НИВО 3

МАИСС организира годишен сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за НИВО 3.

Можност за посетување на наставата за семинарот за НИВО 3 имаат само оние инструктори кои ќе имаат обновено лиценца за НИВО 2 за 2021/2022 година.

Наставата за семинарот за НИВО 3 се состои од 3 дела:

  1. Теоретски дел:

Наставата ќе биде изведена преку платформата „Zоом“.

Детална агенда за НИВО 3 може да се види на овој линк

  1. Практичен дел:

На терен (ски/сноуборд патека).

Датум: 25 и 26 Декември 2021

Ски центар: Маврово

Практичниот дел се изведува во два дена.

  1. Испит:

Теоретски дел.

Практичен дел.

(во текот на наставата ќе бидат пренесени детали)

____________________________________________________________________________

Семинарот чини 1200 денари. Уплатата* треба да се изврши најдоцна до 13.12.2021 год.

*Детали за уплата – ПП30-бразец на овој линк.

____________________________________________________________________________

Молам пополнете пријава за Ниво 3 на овој линк:

 

Срдечно,

претседател

м-р. Марјан Карапанџевски