Предмет: Семинар за НИВО 1 и Ниво 2  (СКИ/СНОУБОРД)

 

МАИСС организира годишен сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за НИВО 1 и Ниво 2.

Можност за посетување на наставата за семинарот за НИВО 2 имаат само оние инструктори кои ќе имаат обновено лиценца за НИВО 1 за 2021/2022 година.

(линк до информација за обнова лиценци за сезона 2021/2022)

Наставата за семинарот за НИВО 1 и Ниво 2 се состои од 3 дела:

  1. Теоретски дел:

Наставата ќе биде изведена преку платформата „Zоом“.

– дел од предавањата за Ниво 1 се слушаат во сопствена динамика. Предавањата се на следниот линк: теоретски предавања (или на youtube).

*Детална агенда за НИВО 1 и 2 може да се види на овој линк

  1. Практичен дел:

На терен (ски/сноуборд патека).

Датум: 25 и 26 Декември 2021

Ски центар: Маврово

Практичниот дел се изведува во два дена.

  1. Испит:

Теоретски дел.

Практичен дел.

(во текот на наставата ќе бидат пренесени детали)


Семинарот за НИВО 1 чини 3600 денари.

*Детали за уплата за  НИВО 1 на овој линк.

Семинарот за НИВО 2 чини 1200 денари. Услов е да се присуствува на семинарот за ОБНОВА на Ниво 1

*Детали за уплата за  НИВО 2 на овој линк.

(линк до информација за обнова лиценци за сезона 2021/2022)

Уплатата* треба да се изврши најдоцна до 13.12.2021 год.


Молам пополнете пријава за семинар за НИВО 1 или Ниво 2 на овој линк:

 

Срдечно,

Претседател

м-р Марјан Карапанџевски