Обнова на лиценца Сезона 2020/2021

Предмет: Обнова на лиценци за сезона 2020/2021

 

Почитувани,

Имајќи ја во предвид состојбата со корона вирусот, се надеваме дека ова известување ве наоѓа во добро здравје и цврст дух.

Сезонската обнова на лиценците за инструктори, кои поседуваат лиценца НИВО 1 и НИВО 2, за период 20.12.2020 – 20.12.2021 ќе биде реализиран во вид на теоретска настава/проверка. Истата ќе се реализира преку платформата „Zоом“. Информација за линкот на зум, ќе биде споделен (на facebook страната, во групата од мината година , “МАИСС 2019/2020 семинар”)

Детална агенда за делот СКИЈАЊЕ на овој линк

Детална агенда за делот СНОУБОРД на овој линк

_____________________________________________________________________________________________________________

Обновата на лиценците ќе чини вкупно 2400 денари. Уплатата може да биде на рати (по

сопствена динамика).  Последен рок за уплата на целата сума: 10.12.2020

_____________________________________________________________________________________________________________

Детали за уплатаПП30-бразец.

Молам во цел на дознака пополнете целосно, како на примерот!:

 

Срдечно,

претседател. Проф.д-р. Јован Јовановски

 

MKD