НИВО 2 Семинар 2020/2021

Предмет: Семинар за НИВО 2  (СКИ/СНОУБОРД)

 

МАИСС организира годишен сезонски семинар за инструктори во снежни спортови (ски и сноуборд) за НИВО 2.

Можност за посетување на наставата за семинарот за НИВО 2 имаат само оние инструктори кои ќе имаат обновено лиценца за НИВО 1 за 2020/2021 година.

(линк до информација за обнова лиценци за сезона 2020/2021)

Наставата за семинарот за НИВО 2 се состои од 3 дела:

  1. Теоретски дел:

Наставата ќе биде изведена преку платформата „Zоом“.

Детална агенда за НИВО 2 може да се види на овој линк

  1. Практичен дел:

На терен (ски/сноуборд патека). Детали за ски центарот, датум и агенда ќе бидат дефинирани заедно со кандидатите за НИВО 2. Практичниот дел се изведува во два дена. Правиме напори заради ситуацијата со ковид да се најде соодветно решение, доколку условите наложат.

  1. Испит:

Теоретски дел.

Практичен дел.

(во текот на наставата ќе бидат пренесени детали)


Семинарот чини 1200 денари. Уплатата* треба да се изврши најдоцна до 14.12.2020 год.

*Детали за уплата – ПП30-бразец на овој линк.


Молам пополнете пријава за семинар за НИВО 2 на овој линк:

 

Срдечно,

претседател

Проф.д-р. Јован Јовановски

 

 

MKD